Prevario ljude predstavljajući se kao investitor

Pripadnici Policijske stanice u Knjaževcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru, odredili su meru zadržavanja do 48 sati A. M. (1981) iz Uroševca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio četiri krivična dela prevare.

Sumnja se da je krivična dela izvršio na teritoriji opštine Knjaževac, u periodu od početka 2014. godine, tako što se predstavljao kao ozbiljan poslovan čovek koji će kupiti ili otvoriti nove fabrike, kao i da u Albaniji, Makedoniji i Italiji ima velika preduzeća (Fabriku cigareta, benzinske pumpe i drugo).

Time je doveo i održavao u zabludi više osoba sa teritorije Knjaževca kojima je tražio određenu sumu novca, uz obećanje da će se njihovo ulaganje u razne poslovne poduhvate višestruko vratiti kroz poslovnu saradnju, sponzorstva i zaposlenja. Sumnja se da ih je na ovaj način oštetio za oko 290.000 dinara.

Pošto se sumnja de je A.M. prevare vršio na teritoriji cele Srbije, molimo građane da, ukoliko su prevareni na ovakav ili sličan način, o tome obaveste područnu policijsku stanicu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *