57. Zaječarska Gitarijada od 29. do 31. avgusta

Organizacionodi odbor 57. Zaječarske Gitarijade, kojim je predsedavao Boško Ničić, doneo je odluku da će rok manifestacija biti održana od 29. do 31. avgusta.

Članovi Organizacionog odbora razmatrali su i utvrdili preliminarnu listu učesnika Muzičkog programa, dok će na konferenciji za medije, koja će u narednim danima biti održana u Beogradu, biti saopštena i objavljena imena svih bendova koji će nastupiti na Zaječarskoj Gitarijadi.

Cena kompleta karata iznosiće 2.000,00 dinara za sve tri festivalske večeri, dok će cena pojedinačne karte biti 1.000,00 dinara, odlučeno je na sednici odbora. Doneta je i Odluka da se učenicima osnovnih i srednjih škola sa prijavljenim prebivalištem na teritoriji grada Zaječara omogući slobodan ulaz na Gitarijadu, uz karte koje će učenici moći da preuzmu u prostorijama Ustanove Narodno pozorište Timočke krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ Zaječar, a na osnovu uvida u đačku knjižicu. Distribucija i prodaja karata će početi od 15. jula, preko odgovarajuće agencije za prodaju karata. Takođe, ulaznice će moći da se kupe u prostorijama zaječarskog pozorišta i Doma kulture u Kotlujevcu, a prodajno mesto će biti i na zaječarskom skveru. Svi koji žele da uživaju u rok muzici, karte će tokom trajanja Gitarijade, moći da kupe i u šatorima, koji će biti postavljeni na prostoru predviđenom za održavanje ovog muzičkog festivala.

Na sednici se diskutovalo i o obavezama i zaduženjima organizatora 57. Zaječarske Gitarijade.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura, Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *