E-Play uživo u Omladinskom centru Zaječar

Nakon dužeg vremena beogradski sastav E-Play nastupa uživo u Zaječaru. Koncert će biti održan u subotu, 6. jula, u letnjoj bašti Omladinskog centra Zaječar, sa početkom u 21 čas.

E-Play je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne – atmosferične gitare. Ovaj bend već na početku svoje karijere veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Sastav E-play iza sebe ima pet studijskih albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa, učestvovao je i na više kompilacija. Muzika ovog benda nalazi se u filmovima: Munje, Potraga za srećkom, Zduhač znači avantura.

Krajem 2013. objavio album “Obični ljudi” sa koga su se ubrzo izdvojili hitovi “Divan Dan”, “Hiljadu ljudi” i “Ljubica”. Tokom proteklih godine pesma “Divan Dan” osvaja prvo mesto na mnogim domaćim listama, a u isto vreme dobija i “Megafon” nagradu za najbollji singl godine. Iako ima preko 5 miliona pregleda na youtube “Divan dan” spada u najomiljenije pesme kada je u pitanju koncertno izvođenje ovog sastava.

Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti u Omladinskom centru: prvih 100 karata po 1.000 dinara, redovna pretprodaja 1.200 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *