Konkurs za učešće demo bendova na 57. Gitarijadi

Raspisan je konkurs za učešće neafirmisanih bendova na 57. Gitarijadi u Zaječaru, koja će biti održana, kako je ranije najavljeno, od 29. do 31. avgusta.

Pravo učešća na Konkursu imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje.

Prijave za učešće podnose se isključivo elektronskim putem – popunjavanjem obrasca na zvaničnom sajtu Gitarijade www.gitarijada.rs

Uz obrazac prijave neophodno je priložiti snimke dve autorske kompozicije u ukupnom trajanju do 10 minuta (mp3/wma/acc), tekstove kompozicija na maternjem jeziku, spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju i fotografiju benda (jpg). Bendovi su u obavezi da u prijavi posebno označe kompoziciju koja će biti objavljena na Youtube kanalu Gitarijade.

Prijave za učešće na Konkursu podnose se najkasnije do 22. jula 2024. godine.

Kako navode organizatori, lista prijavljenih bendova koji ispunjavaju uslove konkursa biće objavljena na zvaničnom sajtu Gitarijade.

Među prijavljenim bendovima koji ispunjavaju uslove iz ovog konkursa izvršiće se izbor 10 bendova koji će se takmičiti na Gitarijadi u Zaječaru u dva polufinala 29. i 30. avgusta, dok će se finale održati 31. avgusta 2024. godine.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *