Otvorena sezona na zaječarskom bazenu

Nakon završetka radova na uređenju školjke bazena i prostora oko samog bazena, danas je počela još jedna kupališna sezona na gradskom bazenu u Zaječaru. Posetiocima je i ove godine omogućeno besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana, a za ovu sezonu, kako kažu nadležni, biće nabavljen i postavljen još veći broj dodatnih ležaljki i suncobrana.

Cena dnevne karte je 250 dinara, nedeljne 1.500, dok će cena mesečne karte (30 kupanja) iznositi 6.000 dinara. Za porodice koje imaju troje i više dece cena karta je 200 dinara, dok je za decu do 7 godina ulaz besplatan.

Takođe, penzioneri će uz pomoć penzionerskih kartica, moći da ostvare popust od 20 odsto prilikom kupovina karata.

Cena Škole plivanja, koja počinje sa radom 1. jula iznosi 3.500 dinara. Zainteresovani roditelji decu mogu da prijave na broj telefona 060/3851075.

Kao i do sada, za proveru ispravnosti vode biće zadužen Zavod za javno zdravlje „Timok“ u Zaječaru, koji će pre početka rada bazena, uraditi dezinsekciju, dezinfekciju i deratizaciju bazena.

O bezbednosti kupača brinuće pet spasilaca, sertifikovanih za rad na bazenu.

Radno vreme bazena je od 11 do 19 sati, dok će Škola plivanja biti organizovana od 9.30 do 11 časova.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *