Grljanci šesti put najbolji na Seoskim sportskim igrama u Zaječaru

Ekipa Grljana vezala je šesti uzastopni trijumf na gradskim kvalifikacijama i obezbedila plasman u dalji krug nadmetanja Seoskih igara Sporskog saveza Srbije.

Grljanci su slavili u devet od deset sportskih disciplina, ispred Zvezdana, koji je trijumfovao u obaranju ruku i trećeplasiranog Šljivara. Grlište je odustalo od daljeg takmičenja ubrzo nakon starta nadmetanja.

Sve ekipe nagrađene su loptama i majicama, a prve tri ekipe dobile su i pehare Sportskog saveza Srbije. Nagrade su im uručili predsednik Sportskog saveza grada Zaječara Dragiša Simonović i Petar Šundić iz Sportskog saveza Srbije.

Ekipa Grljana je novim trijumfom obezbedila plasman na Regionalno takmičenje, čiji će domaćin prema planu Sportskog saveza Srbije biti Zaječar, najverovatnije 11. avgusta. Pored šampiona zaječarskih kvalifikacija, na Popovoj plaži će svoje mesto naći i najbolje seoske ekipe Majdanpeka, Sokobanje i Aleksinca, koje će se boriti za prvo mesto i plasman u veliko državno finale.

izvor i foto: Gls sporta

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *