Hapšenja zbog sprečavanja službenog lica u vršenju dužnosti i zbog vožnje pod dejstvom droge i alkohola

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su S. R. (2003) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

On se sumnjiči da se, upravljajući vozilom marke „pežo“, oglušio o naređenje saobraćajnog policajca da se zaustavi i naglo skrenuvši, udario u službeni motocikl kojim je upravljao navedeni policajac.

Tom prilikom, policijski službenik zadobio je lake telesne povrede.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Tokom vikenda, iz saobraćaja su isključena dvojica vozača, od kojih je jedan vozio pod dejstvom alkohola i jedan pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna patrola u Boru zaustavila je tridesetjednogodišnjeg vozača „rendž rovera“ koji je vozio sa 1,26 promila alkohola u organizmu i dvadesetjednogodišnjeg vozača „audija” koji je vozio pod dejstvom marihuane.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *