Rotari klub nagradio najbolje maturante

Povodom svoje slave, Rotari klub Zaječar je tradicionalno dodelio novčane nagrade najboljim maturantima srednjih škola u Zaječaru.

Sa po 15.000 dinara nagrađeni su: Anastasija Perić iz Medicinske škole, Lazar Lapadatović, učenik Tehničke škole, Filip Kostadinović iz Ekonomsko-trgovinske škole i Petar Savićević, učenik Gimnazije u Zaječaru.

Svojim prisustvom ovaj događaj uveličali su: asistent Distrikt guvernera Goran Mihajlović iz Rotari kluba Ćuprija-Morava, budući guverner Rotari Distrikta 2483 Vladan Mijailović iz Bora, predstavnici Rotari klubova Vidin i Bor, direktori srednjih škola, kao i mnogobrojni prijatelji kluba.

Na svečanosti je promovisan i Zbornik nagrađenih radova učenika na konkursu „Radost, ljubav, 21. vek“, u saradnji sa Rotari klubom Vidin.

Rotarijanci su sa svojim gostima i učenicima obišli i „Pametnu baštu“ zaječarske Gimnazije i donirali česmu i dve klupe za ovaj park.

foto: Radio Magnum

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *