Učenice Ekonomsko trgovinske škole uspešne u rešavanju studije slučaja

Tim Ekonomsko-trgovinske škole osvojio je 2. mesto na takmičenju u organizaciji Univerziteta Singidunum održanom u Nišu. Reč je o rešavanju studije slučaja iz oblasti turizma čija tema je bila „Moj grad-prestonica kulture“. Ove godine bilo je prijavljeno 25 timova iz srednjih stručnih škola i gimnazija.

Učenice treće godine obrazovnog profila turističko-hotelijerski tehničar, Ana Živković, Кristina Đorđević i Milica Milenković, sa mentorom profesorkom Sonjom Кostić-Pavković su svojim jedinstvenim i interesantnim načinom prezentovanja grada Zaječara, uz osmišljavanje programa, ceremonije svečanog otvaranja kao i načina promocije ovog događaja izazvale veliku pažnju publike i žirija, što je donelo i dobar rezultat.

U školi se nadaju da će neka od zanimljivih rešenja koje su predstavljene studijom slučaja „Zaječar-prestonica kulture Srbije“ i zaživeti, s obzirom na to da naš grad ima kulturne resurse, značajne manifestacije i ljude, bogato nematerijalno kulturno nasleđe, autentičnost, multikulturalnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *