Uhapšeni radnici “Vodovoda” Bor zbog sumnje da su ubili dvogodišnju devojčicu

Kako je potvrđeno za ATV kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” D. D. (50) iz sela Zlot i Bor S. J. (50) iz sela Luka, zbog osnovane sumnje da su 26. marta usmrtili Danku Ilić (2) iz Bora i njeno telo bacili kraj puta.

„S.J. je osumnjičen da je službenim vozilom ‘fiat panda’ u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D.D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na Starobanjskom putu kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta“, prenose mediji.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a D.D. pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

„S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na putu usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je“, prenose mediji.

U toku je pretraga terena gde se sumnja da je telo male devojčice bačeno…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *