Banjsko Polje i dalje pod blokadom, ne prestaje potraga za malom Dankom (VIDEO)

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora i dalje traje. Na terenu su policija, vatrogasci-spasioci, pripadnici Gorske službe spasavanja, pripadnici Žandarmerije sa psima-tragačima, lovci i brojni građani. U potrazi za devojčicom koristi se i helikopter i dronovi sa termovizijskim kamerama.

Kako je navedeno na sajtu pronađime.mup.gov.rs, devojčica ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko 85 centimetara. Ona je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Pristup Banjskom Polju je blokiran, a na prilazu su postavljeni kontrolni punktovi na kojima policija pregleda vozila. Svi napušteni objekti u tom mestu su pregledani, a takođe se ispituju sve „bezbednosno interesantne osobe“, koji su ranije imali probleme sa zakonom.

“To je prigradsko naselje koje ima i vrlo nezgodan teren. Tu su šume i potoci, ima puno trnja”, rekao je ekipi Za medije na terenu lovac iz ovog kraja Blagoje Radovanović.

 

Marko Nešić iz Distribucije Doljevac apeluje da se ne prave velike gužve i zamolio za razumevanje, kako ne bi ometali rad policije i izlagali sebe riziku.

Meštanin Božidar Janković podelio je sa našom ekipom svoja saznanja i najveću želju da se sve završi što pre pronalaskom male Danke…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *