Boračke legitimacije koje je uručio državni sekretar Antić donose brojne pogodnosti

Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dejan Antić uručio je 63 boračke legitimacije borcima sa teritorije grada Zaječara.

Prilikom obraćanja okupljenim borcima u sali Skupštine grada Zaječara Dejan Antić je rekao da rukovodstvo Republike Srbije i ministar Nikola Selaković posvećuju veliku pažnju boračkoj populaciji:

“Ministarstvo za rad je samo u proteklih godinu dana sa velikim brojem društveno odgovornih kompanija potpisalo ugovore na osnovu kojih se nosiocima boračkih legitimacija obezbeđuju različite vrste pogodnosti. Ovo je samo jedan u nizu koraka našeg ministarstva koji ima za cilj unapređenje položaja boračke populacije u srpskom društvu. Ljudi koji su u izuzetno teškim vremenima po naš narod i nacionalne interese stali na branik Otadžbine zaslužuju da im se zahvalimo i odamo priznanje. A boračke legitimacije su samo jedan mali vid podrške i zahvalnosti. Znam da će vrlo brzo u Zaječar doći i ministar Selaković koji će našim ratnicima i herojima uručiti najviše priznanje države Srbije za iskazan patriotizam i ratne zasluge – Boračku spomenicu“, istakao je Antić.

Dodeli boračkih legitimacija u Zaječaru prisustvovao je zamenik gradonačelnika Vladimir Videnović sa saradnicima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *