Turistička ponuda Zaječara na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Pod sloganom „AVANTURA POČINJE OVDE“ na Beogradskom sajmu počinje najznačajnija turistička manifestacija jugoistočne Evrope – 45. Međunarodni sajam turizma.

Zbog ekskluzivnih sajamskih cena, first minute ponuda i paketa sa mnoštvom pogodnosti, Sajam turizma je za posetioce već dugi niz godina omiljeni godišnji orijentir za odabir aranžmana i destinacija, kao i sagledavanje svega što turistički sektor ima da ponudi.

Zemlja partner Sajma turizma 2024. je Grčka, a prvi put na Sajmu turizma nastupaju Кambodža, Ekvador, Sveta Lucija, Libija, a zemlje koje se vraćaju i ponovo će učestvovati su Indonezija, Кuba i Sao Tome i Principe.

Pod sloganom „Poslužite se“ istovremeno uz Sajam turizma odvijaće se i 19. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HOREКA-OPREMA.

Na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, turističku ponudu istočne Srbije predstaviće timočke turističke organizacije, među kojima je i TO Zaječar.

“Kroz predstavljanje materijala sa motivima grada, brošura, flajera Gitarijade, Felix Romuliane, majica Gitarijade, suvenira sa prepoznatljivim simbolima grada i drugo, Naš tim je posvećen promociji grada kao neodoljive turističke destinacije koja pruža raznovrsna iskustva za posetioce. Svojim učešćem na sajmu, želimo da inspirišemo ljude da otkriju čari Zaječara i dožive nezaboravne trenutke u našem gradu. Radujemo se novim mogućnostima za saradnju i promociju turizma na lokalnom i regionalnom nivou”, navodi Dragana Gogić Rajković, direktorka Turističke organizacije grada Zaječara .

Inače, Turistička organizacija Srbije predstaviće se pod sloganom “Srbija. Doživi”, a pored aktivnog odmora akcenat će biti na bogatstvu različitosti, kroz promociju novih brošura pod nazivom “Uporište duhovnosti” i “Moj Dunav”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *