Za media nezvanično saznaje da je prijava o čoveku sa puškom lažna (VIDEO)

Portparol PU Zaječar Aleksandar Bogojević, za naš portal je izjavio da je policija tokom popodneva primila dojavu da se lice sa puškom kretalo u blizini srednje škole, dodaje da su pripadnici odmah izašli na teren i obezbedili mesto. Kako nezvanično saznaje Za media na terenu, prijava o čoveku sa puškom koji je prošao kraj srednjoškolskog centra je lažna. Pored obezbeđivanja škola, pripadnici Policijske uprave Zaječar intenzivno rade na utvrđivanju identiteta lica koje je uputilo lažnu dojavu.

Naime, tokom popodneva su u gradu i kraj škola primećene jake policijske snage, što je uznemirilo građane. Trenutno se oko OŠ “Ljuba Nešić” stvorila gužva jer je direktor pozvao roditelje da dođu po decu. U OŠ “Desanka Maksimović” deca izlaze na glavni, odnosno ulaz za nastavnike odakle ih dalje preuzimaju roditelji.

Treninzi koji se tokom popodneva odvijaju u sportskim halama srednjoškolskog centra su otkazani.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *