Hapšenja zbog droge u Kladovu i Negotinu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кladovu uhapsili su D. R. (1989) iz okoline Čačka, koji neprijavljeno boravi u okolini Кladova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. U Negotinu uhapšen D. J. (1975) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa kuće kod Kladova koju osumnjičeni koristi pronašla laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, u kojoj su se nalazile četiri saksije sa po jednom izniklom biljkom, oko 769 grama sasušene marihuane, 11 semenki kanabisa kao i manju količinu pištoljskih i puščanih metaka.

Policija je prilikom pretresa kuće u Negotinu pronašla oko dva kilograma biljne materije nalik na marihuane, 562 semenke kanabisa, jedan špric u kome se nalazilo oko pet grama ulja nalik na ulje kanabisa i metalnu presu sa tragovima marihuane.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužiocu.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *