U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila kod Gamzigradske banje dve osobe su povređene

U saobraćajnoj nezgodi na putu Zaječar – Paraćin, kod Gamzigradske banje, koja se dogodila jutros oko 9.20, povređene su dve osobe, starosti oko 40 godina.

Nezgoda se dogodila kada je automobil „reno“, u krivini nedaleko od odvajanja za Gamzigradsku banju, izleteo sa kolovoza. Povređeni su zbrinuti na Urgentnom odeljenju zaječarskog Zdravstvenog centra gde je u toku proces zbrinjavanja i utvrđivanja stepena zadobijenih povreda.

JP „Putevi Srbije“ savetuju vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i budu maksimalno oprezni u vožnji.

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na putnim objektima.

Na pojedinim putevima na teritoriji Zaječara, Ivanjice, Kolubare, Kruševca, Mačve i Vranja snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 centimetara, pa se preporučuje oprezna vožnja, saopštilo je jutros JP „Putevi Srbije“.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *