PU Bor: Hapšenja zbog krađe, droge i vožnje pod dejstvom alkohola

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su A. Š. (1996) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa.

On se sumnjiči da je provalio u magacine dve kineske firme i ukrao oko 200 metara kabla, žicu, naftu, stubiće za ogradu i druge predmete.

Policija je ukradene predmete pronašla i vratila ih vlasniku.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Takođe, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. К. (1999) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

M. К. je, kako se sumnja, kada je ugledao policiju iz „juga“ u kome je bio suvozač bacio paketić sa amfetaminom, dok je u automobilu pronađeno još pet paketića sa 30,3 grama amfetamina.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

U Negotinu i Majdanpeku policija je isključila  iz saobraćaja trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Policija u Negotinu zaustavila je dvadesetdvogodišnjeg vozača „renoa“ koji je vozio sa 1,96 promila alkohola u organizmu i pedesetsedmogodišnjeg vozača „audija“ sa 1,33 promila alkohola.

Saobraćajna patrola u Majdanpeku iz saobraćaja je isključila tridesetčetvorogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji je vozio sa 1,78 promila alkohola u organizmu.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *