Počinje darivanje u okviru akcije “Jedan paketić puno ljubavi”

Crveni krst Zaječar tradicionalno sprovodi akciju „Jedan paketić puno ljubavi “, u okviru koje se prikupljaju slatkiši i novčana sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića.

Ove godine obezbeđeno je 310 novogodišnjh paketića za decu korisnika Narodne kuhinje i decu sa invaliditetom, koji će biti podeljeni tokom predstojećih dana.

U sredu, 27. decembra od 11 sati paketići će biti podeljeni u Ustanovi za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, u Udruženju obolelih od cerebralne i dečije paralize u 12 sati.

Narednog dana od 10 časova paketiće će dobiti korisnici Narodne kuhinje, a učenici Škole za osnovno i srednje obrazovanje “Jelena Majstorović” u 12 sati.

Akciju ”Jedan paketić puno ljubavi ” podržali su Grad Zaječar, Eparhija Timočka, Okružni zatvor Zaječar, Bend Revolt, Milenijum Zaječar, Rudnik Vrška Čuka Avramica, Tekijanka DOO, Predškolska ustanova ‘’Đulici’’, OŠ ’’Desanka Maksimović’’, OŠ ’’Ljuba Nešić’’, OŠ ’’Ljubica Radosavljević-Nada’’, OŠ ’’Hajduk Veljko’’, OŠ ’’Đura Jakšić’’, likovni umetnici grada Zaječara, saradnici i volonteri Crvenog krsta Zaječar, kao i svi humani građani grada Zaječara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *