“Tropiko bend” u Zaječaru za doček Nove godine

Grad Zaječar priprema bogat program uoči Nove godine i za sam doček. Kako je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić najavio na svom facebook profilu, već od 25. decembra, pa do 30. decembra, na Skveru će trajati veliki “Novogodišnji bazar” sa najavljenih, rekordnih, 140 izlagača iz čitave Srbije. Tih dana, u domu Deda Mraza i Mrazice, na Trgu, oslobođenja, od 17 do 20 sati biće organizovano slikanje dece sa njima.

Tradicionalno, 28. decembra, biće organizovan celodnevni spektakl namenjen, pre svega, deci pod nazivom “ZajeČarolija” – maskembal mališana, štulaši, junaci iz crtaća…

U holu pozorišta, 29. decembra u 19 sati, biće priređen tradicionalni prijem gradonačelnika za one koji su u protekloj godini, svojim radom i rezultatima, doprineli ugledu i afirmaciji grada Zaječara. Istog dana, u sali pozorišta, od 20 sati, Zaječarci i njihovi gosti moći će da uživaju u koncertu i druženju sa legendarnim glumcem Radetom Šerbedžijom.

Kako je predviđeno programom, svi oni koji odluče da Novu godinu dočekaju na Trgu u Zaječaru, imaće priliku da uživaju u koncertu popularnog “Tropiko benda”, a neće izostati ni vatromet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *