Novogodišnja ČAROLIJA od 25. do 30. decembra na zaječarskom skveru

Od 25. do 30. decembra, na Trgu oslobođenja u Zaječaru, Turistička organizacija Zaječar najavljuje manifestaciju “Novogodišnja čarolija”.

Najpre će od 25. decembra biti organizovan Novogodišnji bazar sa više od 130 izlagača iz cele zemlje koji će predstaviti svoje autentične proizvode. Od suhomesnatih proizvoda do mlečnih delikatesa, posetioci će imati priliku da uživaju u raznovrsnoj paleti ukusa.

U sklopu bazara, 28. decembra, Turistička organizacija priprema Novogodišnju dečiju manifestaciju ZajeČarolija, koja će kroz kreativne radionice i interaktivno učenje o čarima praznika obradovati najmlađe. Maskote iz omiljenih crtanih filmova, Deda Mraz i Bubble House, dodatno će upotpuniti atmosferu, pružajući deci nezaboravno iskustvo. Tu je i novogodišnji maskenbal s vrednim nagradama za najkreativnije maske, kao i posebna nagrada za najlepše maskiranu mamu. Trg će biti preplavljen ukrasima, novogodišnjim figurama, lampionima i svetiljkama.

Deda Mraz će posebno obradovati mališane dolaskom u svoju novogodišnju kućicu na skveru. On će se, od 25. do 30. decembra, od 17 do 19 sati, družiti i slikati sa mališanima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *