U sredu sednica Skupštine grada Zaječara

U sredu, 29. novembra biće održana sednica Skupštine grada Zaječara. Početak je u 10 časova.

Na dnevnom redu naći će se Pretres Predloga Odluke o četvrtoj izmeni i dopuni budžeta grada Zaječara za 2023. godinu, Odluke o budžetu grada Zaječara za 2024. godinu, sa Кadrovskim planom za 2024. godinu, Odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti po zonama za utvrđivanje poreza na imovinu za 2024. godinu i Odluke o utvrđivanju koeficijenata za nepokretnosti po zonama i prosečnih cena odgovarajućih nepokretnosti na osnovu kojih je za 2023. godinu utvrđena osnovica poreza na imovinu obveznika koji ne vode poslovne knjige u najopremljenijoj zoni.

Odbornici će takođe razmatrati Izveštaj o izvršenju budžeta za period 1.1.2023. do 30.09.2023. godine, Pretres Predloga Odluke o okončanju postupka likvidacije nad Javnim preduzećem za planiranje, projektovanje, izgradnju i nadzor „Urbanizam i izgradnja“Zaječar-u likvidaciji, zatim Pretres Predloga Rešenja o usvajanju Finansijskog izveštaja za period od 1.1.2022. godine do 31.12.2022. godine Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju“ Zaječar-u likvidaciji.

O ostalim temama koje će biti na dnevnom redu više detalja ovde.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *