Uhapšeni osumnjičeni za krađu bakarnih predmeta u Boru i Majdanpeku

Iz PU Bor stigla su tri saopštenja za javnost.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su J. S. (1983), G. S. (2003), M. S. (2004) i F. M. (1990) svi iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Policija je 20. novembra, u večernjim satima, na ulici, u kolicima koja je gurao J. S. sa kojim je bio G. S. pronašla ukupno 110 kilograma bakarnih predmeta. Takođe, na drugoj lokaciji zatečeni su M. S. i F. M. koji su nosili bakarne predmete ukupne težine 90 kilograma.

Sumnja se da su pronađeni predmeti ukradeni iz jedne kineske kompanije i oni će biti vraćeni vlasniku.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijavu, biti privedeni tužiocu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetpetogodišnjeg i dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađa.

Policija je u vozilu, kojim je upravljao tridesetpetogodišnji muškarac dok se dvadesetosmogodišnjak nalazio na mestu suvozača, pronašla oko 300 kilograma bakarnih kablova, za koje se sumnja da su ukrali iz jedne kineske kompanije.

Pronađeni predmeti vraćeni su vlasniku.

Borska policija uhapsila je J. T. (1954) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On se sumnjiči da je, nakon kraće rasprave, više puta udario svoju suprugu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *