Otvoren konkurs za inicijative usmerene na unapređenje obrazovanja kroz promociju aktivizma, solidarnosti i filantropije

Srpski filantropski forum pokrenuo je konkurs za podršku organizacijama civilnog društva u prikupljanju sredstava za inicijative koje će podstaći unapređenje kvaliteta obrazovanja, kroz promociju aktivizma, solidarnosti i filantropije.

Konkurs se realizuje u okviru „Godine dobrote“ koja je zvanično počela na Nacionalni dan davanja 9. oktobra, a u kojoj će se nadahnjivati i promovisati dobrota, pozitivne vrednosti, humanost i dobra dela u školama širom Srbije.

Konkurs je namenjen organizacijama civilnog društva koje će zajedno sa osnovnim ili srednjim školama raditi na sprovođenju inicijativa koje neguju i promovišu aktivizam, empatiju, solidarnost i dobročinstvo, a takođe okupljaju građane i poslovnu zajednicu oko unapređenja uslova za obrazovanje dece i mladih.

Više informacija o konkursu pronađite na veb-stranici: Konkurs za podršku akcijama prikupljanja sredstava za unapređenje kvaliteta obrazovanja i promociju aktivizma, solidarnosti i filantropije | Srpski Filantropski Forum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *