Dani najboljih kupovina – Sajamski dani do 31. oktobra

Oktobar je tradicionalno mesec knjige. Stoga, spremite spiskove jer Sajamski dani traju od 16. do 31. oktobra u svim Delfi i Laguninim knjižarama, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs. To su dani najboljih kupovina za sve ljubitelje pisane reči, kada možete obogatiti svoje kućne biblioteke najnovijim hit naslovima domaće i strane književnosti po najpovoljnijim cenama na više od 60 lokacija u Srbiji i regionu, kao i sjajnim gift programom. U Zaječaru omiljena izdanja možete nabaviti u knjižari “Kaligraf”.

Pored izdanja Lagune, na popustu su i knjige više od 100 drugih izdavača, kao i knjige na stranim jezicima.

Tokom Sajamskih dana premijerno će izaći knjiga „Svet: Porodična istorija“ Sajmona Sibaga Montefjorea, priča o ljudskom rodu od preistorije do danas, ispričana kroz ono što je zajedničko čitavom čovečanstvu: kroz porodice. Pred čitaoce stižu i „Demon Koperhed“ Barbare Kingsolver, ovenčan Pulicerovom nagradom, zbirka priča Etgara Kereta „Materija od koje se prave snovi“, „Nastanak još jednog holivudskog remek-dela“ Toma Henksa, kao i nova manga Inija Asana „Sunovrat“.

Među domaćim autorima izdvajamo i finale trilogije „Solunska 28 – O seksu, drogi i rokenrolu“ Dr Neleta Karajlića, jedinstveno svedočenje o magijskim obredima u Srbiji „Srce crnog goluba“ Momčila Petrovića, i romane „Srbija opisana kućama“ Nenada Novaka Stefanovića „Via Acquarossa“ Marija Liguorija, „Tri hleba nasušna“ Slavice Mastikose, i drugu knjigu promišljanja Ljubivoja Ršumovića „Tri JaJaJa na oko“.

Za najmlađe je i najslađe, a u Maloj Laguni ima naslova za sve uzraste: prva knjiga za decu Jelene Bačić Alimpić „Kako je vila Mila dobila krila“, „Bajke – Drugih sedam“ Uroša Petrovića, „Kiki i Cole – najbolji neprijatelji“ Bojana Ljubenovića, „Vrtoglavi dani u Plavoj šumi“ Zorana Penevskog, „Srećni princ“ Oskara Vajlda.

POPUSTI I AKCIJE TOKOM SAJAMSKIH DANA

Popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, a na knjige odabranih drugih izdavača i strane knjige 10%. Ukoliko se odlučite za kupovinu 3–5 knjiga, odobravamo dodatni popust od 10%, za kupovinu 6–8 knjiga popust od 15%, a ukoliko birate 9 ili više naslova, odobravamo dodatni popust od 20%.

Odličan gift program biće snižen za 15%.

Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 dinara i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije na sajtu laguna.rs.

Spisak knjiga na akciji „3 za 499“ možete pogledati ovde.

Spisak knjiga na akciji „3 za 999“ možete pogledati ovde.

Za vreme trajanja Sajamskih dana ne važe ostale redovne akcije. Neće važiti povlastice u okviru Laguninog kluba čitalaca, povoljnosti Delfi Premium članstva, kao ni tekuće akcije, ali će se svim članovima Laguninog kluba čitalaca beležiti članska kupovina, koja može uticati na povećanje članskih popusta u narednom kvartalu.

OBEZBEDILI SMO I PRISTUPAČNU DOSTAVU

– Izuzetnu pogodnost za onlajn kupovinu preko oba sajta u toku trajanja Sajamskih dana predstavlja besplatna isporuka za porudžbine na teritoriji Republike Srbije.

– Obezbedili smo i povlašćenu cenu isporuke DHL-om za porudžbine preko sajtova laguna.rs i delfi.rs tokom trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Uz svaku kupovinu u knjižarama očekuje vas poklon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *