Predstavljeni rezultati rada PU Zaječar u prvih devet meseci ove godine (VIDEO)

U Policijskoj upravi Zaječar danas su novinarima predstavljeni rezultati rada njihovih službi od početka ove godine do septembra. Podatke o stanju opšte bezbednosti, krivičnih dela, javnog reda i mira, bezbednosti školske dece i mladih kao i saobraćajnih nezgoda, govorili su Igor Jevtić, načelnik PU Zaječar, Mario Zdravković, načelnik Odeljenja policije i Novica Radulović, načelnik Odeljenja saobraćajne policije. 

Načelnik Igor Jevtić rekao je da je od početka ove godine stanje u svim oblastima zadovoljavajuće i da se beleži pad u odnosu na isti period lane:

O javnom redu i miru i bezbednosti učenika u blizini škola, na konferenciji je govorio Mario Zdravković, načelnik Odeljenja policije u Zaječaru:

Stanje bezbednosti u saobraćaju je stabilno i pozitivno, rekao je Novica Radulović, načelnik Odeljenja saobraćajne policije i najavio ovonedeljnu međunarodnu akciju saobraćajne policije:

Nakon izlaganja predstavnika PU Zaječar novinari su imali priliku da postave pitanja. Najviše pitanja odnosilo se na saobraćajnu nekulturu vozača i parkiranja u Zaječaru. Načelnik policije Jevtić je napomenuo da će pripadnici policije u narednom periodu obratiti pažnju na primedbe novinara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *