Sednica Skupštine grada Zaječara u sredu, 20. septembra

Sednica Skupštine grada Zaječara zakazana je za sredu, 20. septembar, kada će na dnevnom redu biti Predlog Odluke o trećoj izmeni i dopuni budžeta grada Zaječara za 2023. godinu.

Odbornici će takođe razmatrati Izveštaj o izvršenju budžeta za period od 1.1.2023. do 30.06.2023. godine, Predlog Odluke o određivanju modela finansiranja potencijalnog projekta javno – privatnog partnerstva sa elementima koncesije za poveravanje obavljanja delatnosti održavanja ulica i puteva na teritoriji Grada Zaječara i Predlog Rešenja o imenovanju stručnog tima za sprovođenje postupka realizacije projekta javno – privatnog partnerstva sa elementima koncesije za poveravanje obavljanja komunalne delatnosti održavanja ulica i puteva na teritoriji Grada Zaječara. Sednica će početi u 10 sati a pored navedenih tačaka više o dnevnom redu možete pogledati ovde.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *