PU Bor: Uhapšeni nasilnici u porodici i alkoholisani vozači na timočkim putevima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, uhapsili su D. T. (1971) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Osumnjičeni je pretio smrću bivšoj vanbračnoj supruzi nakon kraće rasprave u njenoj kući, navodi se u saopštenju PU Bor. Po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Boru određeno mu je zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, priveden je u tužilaštvo. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Pripadnici borske policije, uhapsili su D. F. (1983) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. F. D. se sumnjiči da je ocu, nakon kraće rasprave, pretio smrću. Po nalogu tužioca određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru.

Saobraćajna policija u Boru, Negotinu i Kladovu tokom vikenda odredila je mere zadržavanja do 12 sati trojici vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednom koji je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.
Policija u Boru zaustavila je četrdesetogodišnjeg muškarca koji je vozio ”volksvagen” sa 1,21 promila alkohola u organizmu i tridesetdevetogodišnjeg vozača “renoa” koji je upravljao vozilom sa 2,21 promila alkohola u organizmu. Protiv vozača biće podnete prekršajne prijave.
Policija u Negotinu zaustavila je pedesetšestogodišnjeg vozača “fijata” koji je upravljao vozilom sa 2,79 promila alkohola u organizmu, dok je u Kladovu zaustavljen dvadesetogodišnji vozač “fijata“ koji je vozio pod dejstvom marihuane. Obojica vozača su nakon zadržavanja privedena nadležnom sudu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *