Tim Grljana bori se za finale Seoskih sportskih igara Srbije

Na Regionalnom takmičenju Seoskih igara Sportskog saveza Srbije u Petrovcu na Mlavi, Zaječar danas predstavlja petostruki šampion – tim Grljana.

Grljanci imaju veliko iskustvo iz minula četiri izdanja Seoskih igara, pošto su standardni učesnici velikog finala i vladajući šampioni Zaječara i regionalni pobednici 2021 i 2022. godine. Na Državnim prvenstvima održanim na Ubu i u Čačku uspeli su da osvoje dve medalje i treće mesta, a oba puta im je za dlaku i jedan jedini bod izmakla i glavna nagrada Sportskog saveza Srbije u vidu terena za mali fudbal i rukomet.

Za razliku od prethodne godine, ovog puta će samo pobednička ekipa obezbediti plasman na Državno takmičenje koje je na programu od 1. do 3. septembra u Požarevcu.

Danas će se nadmetati:  domaće Кamenovo kao šampion Petrovca na Mlavi, Blizna – Majdanpek, Voluja – Кučevo i Lučica – Požarevac.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *