Turnir “Dođi na basket” od 5. do 10. avgusta u zaječarskom naselju “Ključ 3”

Zaječarsko naselje „Ključ 3“ ponovo će u avgustu mesecu biti poprište najboljih basket borbi na istoku Srbije, prenosi glassporta.rs.

Osmo po redu izdanje turnira „Dođi na basket“ na programu je od 5. do 10. avgusta. Organizatori ovog tradicionalnog turnira su omladina Kotlujevca i Sportski savez grada Zaječara uz pokroviteljstvo lokalne samouprave, a ekipe se nadmeću u tri uzrasne kategorije:

seniori (2005. godište i stariji)
kadeti (2006-2008)
pioniri (2009. godište i mlađi)

Novi teren naselja Ključ 3 – početak 18 sati

Prva nagrada za pobednika seniorskog dela turnira iznosi 100 hiljada dinara, pa nema sumnje da nas očekuje velika borba i sjajan basket u Zaječaru, dok je za poslednje veče sada već uobičajeno zakazano i gostovanje nekog od najpoznatijih rep izvođača sa srpske scene. Ovog puta, gost finalne večeri turnira biće „@juice.jedan.jedini“.

Prijava ekipa je preko „google“ forme koja se nalazi na sajtu turnira „Dođi na basket“ ili pozivom na broj koji se nalazi na plakatu. (https://dodjinabasket.com/)
Prijava ekipa moguća je do 4. avgusta do 19 sati. Nakon toga žreb za sve kategorije na terenu u zaječarskom naselju „Ključ 3“ (prisustvo kapitena obavezno).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *