Novi detalji tragedije kod Boljevca: Sin se razneo bombom, a onda je otac karabinom upucao ženu i sebe (VIDEO)

Mediji imaju nove detalje jezive porodične tragedije u boljevačkom selu Dobro Polje, a prenosi ih Kurir.

Iako se najpre verovalo da je sin ubio majku i pokušao da ubije oca, a onda presudio sebi, sada je istina još tragičnija.

– Sin je naime usred porodične kuće sebe razneo bombom, videvši to, otac je uzeo karabin i najpre ubio suprugu pa pucao sebi u glavu. Razneo je pola lica, ali je preživeo. Prebačen je u Niš i njegovo stanje je kritično – kažu nadležni.

Ova porodica, po priči meštana, često je bila u alkoholisanom stanju, a meštani veruju da su i danas pre tragedije i zločina konzumirali alkohol. Oni su inače korisnici socijalne pomoći, neprekidno su se svađali, tukli i bili pod dejstvom alkohola, kažu meštani.

– Sin koji se ubio imao je 25 godina, a za sada se ne zna tačno koja je bomba u pitanju, jedino se pouzdano zna da on nije imao nikakvu dozvolu za oružje. I karabin iz koga je otac pucao i ubio suprugu, a zatim pokušao i sebe da ubije, takođe je nelegalan – saznajemo od nadležnih.

Ova porodica, kažu meštani, ima još jednog sina, ali stanovnici sela ne znaju tačno gde se on nalazi, prenosi Kurir.

Kako nema zvaničnih podataka, mediji prenose razlličite verzije događaja. Prema jednoj, najpre se sin razneo bombom, a potom je otac ubio majku i pokušao samoubistvo, dok Nova.rs navodi da je sin naišao na stravičnu scenu u porodičnom domu, nakon čega je sebi  oduzeo život ručnom bombom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *