Najboljim učenicima u Zaječaru uručene Vukove diplome i priznanja

U velikoj sali Skupštine grada Zaječara juče je organizovan svečani prijem za učenike osnovnih i srednjih škola, nosioce Vukovih diploma i dobitnike priznanja na državnim i međunarodnim takmičenjima.

Diplome i priznanja najboljim učenicima uručili su zamenik gradonačelnika Zaječara Vladimir Videnović i pomoćnik gradonačelnika Zaječara za omladinu i sport Milan Stanković.

Zamenik gradonačelnika Vladimir Videnović pozdravio je učenike u ime grada, čestitao im i poželeo uspeh u godinama koje dolaze.

-Uspeh ovih učenika je veliki i za njihove porodice i za Zaječar i za državu. Nadam se da su oni koji su završili srednjoškolsko obrazovanje sa uspehom upisali željene fakultete i visoke škole, i da će završiti te škole i postati stručnjaci koji su neophodni i ovom gradu i ovoj zemlji. Nadam da ćemo nagrađene učenike videti ovde i sledeće godine, a da ćemo nosioce Vukovih diploma videti po uspešnom završetku studija-, rekao je ovom prilikom Videnović.

Vukovu diplomu je ove godine dobilo 80 učenika, 42 učenika srednjih i 38 učenika osnovnih škola, a nagrađeno je ukupno 154 učenika.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *