S. Ž. iz okoline Negotina usmrtio pešaka. Nakon bežanja sa mesta nesreće sleteo s puta

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu uhapsili su S. Ž. ( 1983) iz okoline Negotina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređeno u saobraćajnoj nezgodi.

Osumnjičeni se tereti da je u ranim jutarnjim satima, upravljajući vozilom „ golf“, na izlazu iz jednog sela u okolini Negotina, udario pedesetšestogodišnjeg pešaka, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Osumnjičeni je vozilom pobegao sa mesta događaja, nakon čega je slete sa puta u blizini jednog sela u okolini Zaječara, gde ga je zaječarska policija i pronašla.Tom prilikom on je alkotestiran i utvrđeno je da ima 1,54 promila alkohola u organizmu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *