U petak 28. aprila Sajam zapošljavanja u Sokobanji

U organizaciji zaječarske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, u sali hotela Moravica u Sokobanji biće održan Sajam zapošljavanja, u petak, 28. aprila, od 11 sati.

Potrebe za zapošljavanjem novih radnika na sajmu će predstaviti 15 poslodavca koji će ponuditi oko 500 slobodnih radnih mesta. Ovako velika ponuda poslova biće zahvaljujući dolasku na sajam tri kineske firme koje posluju u sistemu korporacije Ziđin iz Bora.

Najtraženiji će biti radnici iz oblasti rudarstva: rudari, rudarski i mašinski tehničari i elektrotehničari, mehaničari, inženjeri rudarstva, vozači, kao i radnici drugih tehničkih zanimanja. U ponudi će biti i 100 radnih mesta za šivače tekstilne fabrike iz Aleksinca, dok će ostalim poslodavcima biti potrebni i konobari, šankeri, kuvari, recepcioneri, trgovci i slično.

Pored direktnog kontakta sa poslodavcima i mogućnosti da se predstave i predaju im svoju radnu biografiju, nezaposleni će na štandu NSZ moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima i konkursima za korišćenje olakšica pri zapošljavanju.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo, Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *