PU Bor: Rasvetljene dve teške krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, uhapsili su B. S. (2001), D. A. (2004) i B. S. (1998), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, dok će protiv dvadesettrogodišnjeg muškarca podneli krivičnu prijavu u redovnom postupku za isto krivično delo.

Oni se sumnjiče da su 7. aprila ove godine u večernjim satima, obili magacinski prostor jedne kineske firme iz kog su ukrali 363 kilograma bakarnih kablova, vrednosti oko 159. 800 dinara, navodi se u saopštenju PU Bor.

Policija je istog dana pronašla parkirano vozilo marke „golf“ u kome su se nalazili bakarni kablovi, koji su vraćeni vlasniku.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

U drugoj akciji borska policija rasvetlila je krivično delo teška krađa i uhapsila I.Š. (1987), iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

On se sumnjiči da je pre par meseci obio vrata u okviru jedne zanatsko trgovinske radnje i iz nje ukrao razni alat, vrednosti oko 370.240 dinara.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *