Zaječar: Međunarodna izložba pasa svih rasa 2. aprila

Kinološko društvo Zaječar organizuje 12. Međunarodnu izložbu pasa svih rasa “CACIB Zaječar 2023”, u nedelju, 2. aprila na terenima Popove plaže u Zaječaru.

Prema rečima Bojana Petrovića iz Kinološkog društva Zaječar, pripreme su u toku, a do sada je pristiglo stotinak prijava. Svaki pas se pojedinačno prijavljuje i mora biti svojina izlagača. Krajnji rok za prijavu je 30. mart.

Svaki izlagač koji se prijavi putem sajta Kineloškog društva Zaječar (link), dobija povratnu informaciju na mejl da je prijava verifikovana.

Kada je reč o cenama, prema rečima organizatora, one su malo promenjene u odnosu na prošlu izložbu pasa. Prijava za Baby i Puppy razred iznosi 1.000 dinara, za strance 15 evra.

Cena prijave za prvog psa je 1.800 dinara, a za svakog sledećeg psa istog vlasnika je 1.500 dinara. Prijava za strance je 30 evra, za svakog sledećeg psa istog vlasnika 25 evra.

Svi prijavljeni psi dobijaju diplome, a pehare po tri najlepše bebe, najmlađi, mladi, tri prvoplasirana psa u svakoj FCI grupi, svi prvaci rasa, tri najlepša psa izložbe, tri najlepša para i tri najlepše grupe.

Organizator je pripremio i veliku količinu vrhunske hrane za najbolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *