“Srcem protiv NATO agresije” u Zaječaru

Udruženje veterana Posebnih jedinica policije uz podršku Nezavisnog sindikata policije Кoordinacionog centra Zaječar, Eparhije timočke i Narodnog pozorišta Timočke Krajine-Centra za kulturu “Zoran Radmilović”, tradicionalno treću godinu za redom povodom početka NATO agresije na Srbiju, organizuju manifestaciju “SRCEM PROTIV NATO AGRESIJE”, u petak 24. marta.

Na početku manifestacije, od 11 časova planirano je polaganje venaca na spomen obeležje poginulim pripadnicima PJP-a, ispred PU Zaječar. Od 12 sati u Sabornoj crkvi biće održan parastos poginulim pripadnicima 36. Odreda PJP-a. U 13 časova u foajeu zaječarskog pozorišta biće organizovana svečana akademija, uz izložbu fotografija i promociju knjige “11 nedelja predatora”, autora penzionisanog pukovnika policije i komandanta 26. Odreda PJP Dragana Živaljevića.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *