Na humanitarnoj manifestaciji prikupljena sredstva za obolele od multiple skleroze

U zaječarskom pozorištu sinoć je održana veoma uspešna humanitarna manifestacija “Pesmom za lek – srcem za sve”, u cilju prikupljanja sredstava za Međuopštinsku organizaciju Multiple skleroze grada Zaječara – MOMS.

Ideja organizatora, Ženske odborničke mreže grada Zaječara, Turističke organizacije grada Zaječara i Ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine -Centar za kulturu “Zoran Radmilović”, bila je da kroz pesmu, poeziju, igru i muziku edukuju omladinu i sve ljude voljne da pomognu onima kojima je to neophodno, kao i da pruže primer drugima koji bi sutra sami mogli biti organizatori sličnih humanitarnih dešavanja.

Sva sredstva prikupljena od prodatih ulaznica i prodajne izložba radova izloženih u foajeu pozorišta, biće uplaćena na žiro račun MOMS-a.

Okupljene ljude dobrog srca pozdravili su Dušan Perišić, predsednik Međuopštinske organizacije Multiple skleroze grada Zaječara i dr Maja Mladenović koja nesebično pomaže svojim pacijentima obolelim od ove opake bolesti. U bogatom kulturno-umetničkom program učestvovali su Gradsko pevačko društvo “Stevan Mokranjac”, Dečji hor Sabornog hrama rođenja Presvete Bogorodice i hor ovog hrama, Biljana Ilić, profesori OMŠ “Stevan Mokranjac”Zaječar, Gradski folklorni ansambl “ZO-RA”, Bojana Krstić, Danijela Ružić i Ljuba Žeželj Petković.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *