“Pesmom za lek – srcem za sve” večeras od 19 sati u zaječarskom pozorištu

Večeras će u zaječarskom pozorištu biti organizovana humanitarna manifestacija “Pesmom za lek – srcem za sve”, za pomoć ljudima obolelim od multiple skleroze. Biće priređen bogat kulturno-umetnički program od 19 sati, a cena ulaznice je samo 100 dinara.

Kako najavljuju organizatori nastupiće: Hor Saborne Crkve Rođenja Presvete Bogorodice, Gradsko pevačko društvo „Stevan Mokranjac“ Zaječar, Biljana Ilić, profesori OMŠ „Stevan Mokranjac“ Zaječar, Folklorni ansambl „ZO-RA“ Bojana Krstić, Danijela Ružić, Ljuba Žeželj Petković, a okupljenima će se obratiti i Dušan Perišić, predsednik Međuopštinske organizacije multiple skleroze (MOMS) grada Zaječara.

Cena ulaznice za humanitarni događaj je simboličnih 100 dinara, a ko želi da donira više novca obolelima od MS-a, moći će da kupi neki od suvenira na prodajnoj izložbi, koja će biti organizovana u holu Pozorišta.

Sav novac prikupljen od ulaznica kao i od prodajne izložbe u foajeu pozorišta biće uplaćen Međuopštinskoj organizaciji multiple skleroze grada Zaječara.

Humanitarnu manifestaciju “Pesmom za lek-srcem za sve“ organizuju Ženska odbornička mreža grada Zaječara, Turistička organizacija grada Zaječara i Ustanova Narodno pozorište Timočke Krajine Centar za kulturu „Zoran Radmilović“, a pokrovitelj je grad Zaječar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *