“Crvena jabuka” 6. marta u Negotinu

Legendarni jugoslovenski pop-rok bend „Crvena jabuka“ nastupiće pred negotinskom publikom u ponedeljak 6. marta u 20 sati na sceni Doma kulture „Stevan Mokranjac“. Veliki koncert pod sloganom „Tamo gde ljubav počinje“, u susret Danu žena, negotinska publika imaće priliku da čuje pre beogradske!

Jedan od najpoznatijih bendova sa ovih prostora predvođen Draženom Žerićem – Žerom, svim generacijama prepoznatljivim vokalom pop-rok scene, publici će, kako najavljuje, u elektrik rokenrol maniru odsvirati sve do jednog poznate hitove, među kojima su “Grade moj” „Tugo nesrećo“, „Ima nešto od srca do srca“, „Tuga ti i ja“, „Bježi kišo s prozora“, „Dirlija“ i mnogo drugih hitova, iz opusa bogatog sa preko 200 pesama, uz koje su odrastale mnoge generacije.

Iz Doma kulture Negotin obaveštavaju da se do petka (3.marta), u 12 sati preuzmu rezervisane ulaznice! Nakon tog termina, rezervisane ulaznice će biti vraćene u redovnu prodaju, kako bi, zadovoljstvo da uživaju u koncertu omogućili što većem broju ljubitelja jugoslovenske legende pop-rok scene.

Biletarnica Doma kulture otvorena je radnim danima od 9 do 14 sati i od 17 do 19, a u subotu će raditi od 9 do 13.30 sati.

FOTO: fb Crvena jabuka band

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *