Ekipa “Za medije” kod porodice nastradale devojčice u Grljanu (VIDEO)

Dvogodišnja devojčica iz Zaječara P.V. preminula je sinoć u zaječarskoj bolnici, nakon što ju je očuh Miloš N. krvnički pretukao, dok je majka Jelena T. sve to gledala i nije prijavila policiji. Nesrećno dete u bolnicu je sa teškim povredama i prelomima, kako nezvanično saznajemo, dovela tetka, lekari su pokušali sve, ali joj nije bilo spasa. Kontaktirali smo direktora ZC Zaječar koji je saopštio da se ova zdravstvena ustanova neće oglašavati dok ne bude završena obdukcija deteta.

U Grljanu, gde je devojčica donedavno živela sa bratom i sestrom, tuga i neverica….

Porodica nastradale dvogodišnje devojčice P.V. saznala je sinoć da je ona podlegla povredama, nakon što je očuh M.N. više puta udario po glavi i telu. Dedi devojčice Nebojši Vladuloviću iz Grljana, tragične vesti juče je javio snajin otac:

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M. N. (25) iz okoline Vlasotinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom.

Policija je uhapsila i njegovu vanbračnu suprugu J. T. (23) iz okoline Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *