Poštin paketomat postavljen u Zaječaru (VIDEO)

Ispred glavne pošte u Zaječaru postavljen je POŠTIN PAКETOMAT, savremeno i praktično rešenje za brzu, laku i pametnu isporuku pošiljaka 24 sata dnevno svih sedam dana u nedelji.

Na paketomatu se mogu isporučiti pošiljke za koje je unapred plaćena poštarina (Post-ekspres, Novi paket, PE-BOX), na zahtev pošiljaoca prilikom adresovanja i predaje pošiljke na šalteru pošta ili prilikom preuzimanja pošiljke od strane dostavljača. Druga mogućnost je da primalac izvrši preusmerenje pošiljke na paketomat pozitivnim odgovorom na SMS ili Viber poruku od Pošte Srbije sa upitom o preusmerenju pošiljke na paketomat i listom paketomata.

Adresovanjem na paketomat korisnici mogu biti sigurni da će ih paketi čekati u izabranom paketomatu. Štede njihovo vreme, jer pakete mogu usmeriti na najbliže paketomate i preuzeti ih u vreme koje im najviše odgovara.

Usluga je dostupna registrovanim i neregistrovanim korisnicima, sa i bez mobilne aplikacije, uz korišćenje svih mobilnih telefona. Podaci potrebni za preuzimanje pošiljke šalju se na mobilni telefon, a preuzimanje pošiljke od strane korisnika funkcioniše po jednostavnom principu – primalac dobija poruku da ga u paketomatu čeka pošiljka, odlazi do paketomata i korišćenjem aplikacije ili pozivom, otključava ga i preuzima pošiljku.

Osim u Zaječaru, POŠTIN PAКETOMAT dostupan je na još 36 frekventnih lokacija u 23 grada Srbije, uz planirano širenje mreže u celoj zemlji.

Kako saznajemo, uskoro će u Zaječaru biti postavljena još tri, od kojih dva ispred pošti u naseljima Kotlujevac i Kraljevica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *