Zavičajni muzej u Knjaževcu nagradiće najbolje likovne radove i slavske kolače

Zavičajni muzej Кnjaževac raspisao je konkurs za najbolje likovne radove i slavske kolače u okviru predstojećeg tradicionalnog „Dečijeg likovnog salona Sv. Sava“ koji će 27. januara 2023. godine, u organizaciji Zavičajnog muzeja, biti održan po trideset drugi put.

S obzirom na više od tri decenije uspešne saradnje, veliki broj dodeljenih nagrada i novootkrivenih talenata među knjaževačkim mališanima i omladinom,ova ustanova pozvala je decu i mlade da učestvuju na konkursu za najlepši likovni rad u okviru 32. Dečijeg likovnog salona Sv. Sava.

Odabrane likovne radove treba dostaviti najkasnije do petka 30.12.2022. godine do 14 časova, stručnoj službi Zavičajnog muzeja Кnjaževac (Кarađorđeva 15). Tema je kao i prethodnih godina slobodna.

Neophodno je da svi radovi na poleđini sadrže sledeće informacije: ime i prezime deteta/učenika, broj godina/razred, naziv vrtića/škole, kontakt telefon. Radovi bez neophodnih traženih podataka neće biti žirirani.

Кonkurs za najlepši slavski kolač raspisujemo i ove godine. Slavske kolače sa navedenim podacima dostaviti Zavičajnom muzeju Кnjaževac do srede 25.01.2023. do 12 časova.

Na konkurs je moguće dostaviti i individualne radove dece i mladih, bez obzira na uzrast i školu koju pohađaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *