Polučasovna isključenja struje u pojedinim zaječarskim ulicama

Zbog radova na mreži, do prekida u napajanju električnom energijom, u četvrtak 22. decembra, doći će u dvadesetak zaječarskih ulica i delovima Grlišta i Prlite.

Od 12 do 12.30 bez struje će biti, kako je najavljeno, Sutjeska, Glamočka, Minićevska, Lakomička, i deo Vojne ulice.

Od 13 do 13.30 bez napajanja električnom energijom biće: Ustanička, Boljevačka, Teslina, Omladinska, Bihaćka, Bratujevačka, Nušićeva i Ulica 1. maja od broja 7 do broja 12.

Potrošači u Jakšićevoj ulici od broja 22 do broja 24, u Ulici Ljube Nešića od broja 9 do broja 81, i u Ulici Kostadina Kostadinovića Čauša, bez struje će biti od 14 do 14.30.

Od 14.30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači u Dubrovačkoj ulici od broja 2 do br.6, u Njegoševoj, Bitoljskoj i u Ulici Ljube Nešića od broja 26 do broja 36.

Od 12 do 14 sati bez struje će biti deo Grlišta – potes Kamen, dok će deo Prlite – potez Šontalovo, bez struje biti od 12 do 13 sati.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *