Otkrivena nezakonita arteska bušotina koja ugrožava više česama! Besni investitori napali i vređali ekipu Za medije (VIDEO)

Novinari produkcije “Za medija” otkrili su ilegalnu artesku bušotinu, u ulici Petra Lekovića 2, u dvorištu Dušana Stojanovića, koja predstavlja opasnost za više česama u Kotlujevcu. Ovaj slučaj smo prijavili nadležnim inspekcijama, a kada smo sa njima  otišli su na lice mesta, doživeli  smo uvrede i neprijatnosti od vlasnika. Dva dana kasnije, kada smo pokušali da zabeležimo ponovnu kontrolu nadležnih inspekcija, našem snimatelju Davoru Pujiću je onemogućeno snimanje uz ozbiljne pretnje i psovke.

Ovaj medijski sadržaj je proizveden u okviru projekta “Ekološki odgovor na ekspanziju rudarenja u Timočkoj Krajini” koji finansira Evropska unija, a realizuju Udruženje “Za česme”, Društvo mladih istraživača Bor, Građanska čitaonica “Evropa” Bor i “Dečiji centar” Zaječar. Ovaj medijski sadržaj je isključiva odgovornost navedenih udruženja i ni u kom slučaju ne odražava stavove Evropske unije.

 

 

 

 

1 Comment

  • Milan says:

    Cesma izmedju skole i Pozarevacke ulice na kojoj deca provode vreme i piju tu vodu za vreme odmora je od jutros 18.12 2022 presusila.Mozda je to i od ranije ali sam ja to upravo video.Nadam se da ce bahatost biti sankcionisana a Vi mozete racunati na svu mogucu podrsku i pomoc sa moje strane.Hvala sto brinete bar Vi za gradjane propadajuceg grada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *