Radnici „Vodovoda“ priredili dirljiv doček tehničkom direktoru Nikoli Šarčeviću nakon izlaska iz pritvora (VIDEO)

Radnici zaječarskog “Vodovoda”, njih 40-ak, jutros su pre sedam sati, ispred ovog javnog preduzeća organizovali doček tehničkom direktoru Nikoli Šarčeviću, koji je nakon tri nedelje provedene u pritvoru u Nišu, juče pušten na slobodu. Podsetimo, Šarčevića su 18. oktobra, priveli pripadnici UKP-a, Posebnog odeljenja za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Radnici “Vodovoda” su jutrošnji dolazak Nikole Šarčevića na posao propratili aplauzima, skandiranjem i pozdravljanjem, a u veoma dirljivoj atmosferi u kojoj su mu radnici izrazili ogromnu podršku, Nikola je rekao da mu mnogo znači što su se tu okupili zaposleni iz svih radnih jedinica, pa su čak dovezli ispred “Vodovoda” i mehanizaciju koja je u ovom javnom preduzeću obnovljenja u vreme kada je on bio v.d. direktora.

Nikola Šarčević je za naš portal rekao da će o svemu što se događalo govoriti nakon konsultacija sa advokatom, ali je ovom prilikom zahvalio radnicima na ovakvom srdačnom dočeku jer mu to nakon svega puno znači.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *