U Kladovu osujećeno razbojništvo, u Boru uhapšen osumnjičeni za krađu

Pripadnici Policijske stanice u Kladovu, brzim i efikasnim radom, rasvetlili su razbojništvo u pokušaju i uhapsili D. Z. (22) osumnjičenog da je izvršio ovo krivično delo.

On se sumnjiči da je juče, ušao u jednu menjačnicu i uz pretnju nožem od radnica tražio da mu daju novac. U tom trenutku jedna od radnica je uključila alarm, a osumnjičeni je pobegao u nepoznatom pravcu, navodi se u saopštenju PU Bor.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Pripadnici Policijske uprave u Boru, efikasnim radom, rasvetlili su krivično delo teška krađa i uhapsili E. M. (34) osumnjičenog da je izvršio ovo krivično delo.

On se sumnjiči da je 24. oktobra u večernjim satima, razbio staklo ulaznih vrata jednog marketa i ukrao čokolade i cigarete vrednosti oko 180.000 dinara.

Policija je deo ukradenih predmeta koje je osumnjičeni prodao jednom tridesetosmogodišnjem muškarcu, a on preprodao drugom, takođe tridesetosmogodišnjem muškarcu, pronašla i vratila vlasniku.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru E. M. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden tužiocu, dok će protiv dvojice tridesetosmogodišnjaka biti podneta krivična prijava za krivično delo prikrivanje, navodi se u saopštenju PU Bor.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *