Film “Trag divljači” u subotu, 8. oktobra pred zaječarskom publikom

Samo nekoliko dana posle beogradske premijere, u sali pozorišta „Zoran Radmilović“, u subotu 8. oktobra biće održana zaječarska premijera filma „Trag divljači”. Scenario koji potpisuje Nenad Pavlović, u saradnji sa Đorđem Milosavljevićem i Dimitrijem Vojnovim, pisan je po motivima proze Živojina Žike Pavlovića, jednog od najznačajnijih jugoslovenskih književnih i filmskih autora.

U filmu koji je i režirao Nenad Pavlović igraju Radivoje Bukvić, Predrag Miki Manojlović, Nada Šargin, Miloš Timotijević, Dragan Bjelogrlić, Milena Pavlović, Jovo Maksić, Petar Zekavica, Mirko Vlahović, Filip Šovagović, Boris Milivojević, Novak Bilbija, Milan Čućilović, Nenad Heraković, Sanja Marković, Pavle Čemerikić i Milena Radulović.

Zaječarskoj publici pokloniće se reditelj Nenad Pavlović, sin Žike Pavlovića, kao i glumci Milena Pavlović, ćerka slavnog književnika i reditelja, Radivoje Bukvić, Nenad Heraković i Milan Čučulović.

Početak je u 20 časova, a cena karte je 350 dinara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura, Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *