“Digitalni Đulići” predstavljeni roditeljima i deci u vrtiću “Ljiljan”

Digitalni Đulići prvi je projekat koji je odobren Predškolskoj Ustanovi „Đulići“, u kategoriji Erasmus + projekta mobilnosti u oblasti opšteg obrazovanja. Jedan od glavnih ciljeva projekta je da osnaži vaspitače za inoviranje njihove vaspitno-obrazovne prakse kroz sticanje novih kompetencija.

Vaspitači zaječarskog vrtića su nakon sedmodnevne obuke “Digital tools fot Active Education” koja je organizovana u Grčkoj prezentovali proizvode intelektualnog rada roditeljima i deci u vrtićima “Ljiljan” i “Plamenak” u Grljanu. Narednih dana radionice će biti održane i u ostalim vrtićima, gde će takođe biti predstavljeni radovi nastali uz pomoć alata Canva i Kahoot, među kojima su digitalni portfolio, digitalne priče, posteri, kvizovi…

Po završetku svih radionica i razmene utisaka sa roditeljima, u planu je da se mame i tate uključe u primenu digitalnih alata, kroz zajednički rad sa vaspitačima i decom.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *