Jesenji vašar od 6. do 8. septembra u Zaječaru

Nakon mesec i po dana od organizovanјa letnjeg vašara, Javno komunalno preduzeće „Timok održavanje“ Zaječar obavlja pripreme za tradicionalni jesenji vašar, koji se ove godine, na zaječarskom Vašarištu, održava od 6. do 8. septembra.

Kako kažu u tom preduzeću, licitacija i prodaja prodajnih mesta kafana je 48 sati pre početka vašara, dok će montaža zabavnog delа početi 72 sata pre zvaničnog početka vašara.

Montiranje štandova za prodaju mekica, kao i tezgi za prodaju polovne garderoba počinje 5. septembra u 17 sati, dok svi ostali prodavci svoja prodajna mesta mogu da postave na dan kada počinje vašar, 6. septembra, od 6 sati ujutru.

Na osnovu rešenja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede (broj:323-02-00734/2021-05/13) zbog proglašenja zone ugroženosti od Afričke kuge svinja na području grada Zaječara, i ove godine neće biti organizovan stočni deo pijace u okviru septembarskog vašara.

Septembarski vašar je ujedno i poslednji vašar koji se organizuje u ovoj godini u Zaječaru.

U našem susedstvu, u Negotinu poslednji ovogodišnji vašar je od 21. septembra.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo, Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *