Obezbeđen kamp za posetioce 55. Gitarijade

Za zainteresovane posetioce zaječarske Gitarijade i ove godine je obezbeđen boravak u kampu. Organizatori kampa – Odred izviđača „Đorđe Simeonović“, Turistička organizacija i JKP “Timok održavanje”, pozivaju sve kampere da im se pridruže od srede 24. avgusta uveče do nedelje 28. avgusta tokom trajanja 55. Gitarijade.

Kamp je, kao i do sada, besplatan – simbolično će se naplaćivati samo kuvani obroci za one koji žele da jedu u organizaciji kampa. A na meniju je:
– 25.8. – Juneći gulaš sa pečurkama i čorbast pasulj sa rebarcima
– 26.8. – Kupus sa tri vrste mesa i grašak sa mesom
– 27.8. – Sarme i pasulj sa suvim mesom
Mole se kamperi da ponesu svoje posude i pribor, a ko nije u mogućnosti dobiće plastične tanjire i plastične pribore za ručavanje.
Za boravak u kampu neophodno je prijaviti se na recepciji na ulazu.

Podsećamo, stručna komisija 55. zaječarske Gitarijade izabrala je deset takmičarskih demo bendova. To su: HEADFULL (NIŠ), RIFF (ĆIĆEVAC), TBK (BEOGRAD), UKRATKO ŠTEF (PANČEVO), ČUVAJ SE PSA (NEGOTIN), SARA DŽESIKA PANKER (BEOGRAD), MONAH (NIŠ), DIRECT DRIVE (ZRENJANIN), LUST FOR THRUST (NOVI SAD), VOLVOX (NIŠ).

Revijalni deo četvrtak, petak i subota: Ascend, Kerber, Aleksandar Sedlar, Valentino, Texas Flood, Bajaga i Instruktori, Piloti, Ritam Nereda, Bendover, Van Gogh, Goblini, Kanda, Kodža i Nebojša i Alisa.

Ulaz na Gitarijadu je besplatan.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *